Wij leveren een totaalpakket aan automaterialen, banden, gereedschappen, bevestigingsmaterialen, persoonlijke beschermingsmiddelen en garage – uitrusting.

Onze klanten mogen rekenen op betrouwbare producten met een hoog service niveau, een oplossingsgerichte behandeling en een goede prijs. Als bedrijf waarin de producten centraal staan, streven wij naar een maximale uitleveringsgraad op het afgesproken tijdstip .
Door creativiteit, inzet en de betrokkenheid van medewerkers proberen wij ons te blijven onderscheiden in de automotive en banden markt.

Ototec levert de beste (OE-)kwaliteitsmerken (zoals Knecht filters, Brembo remschijven, Luk koppelingen, Walker uitlaten en Sonnenschein accu’s) en heeft voor de meest gangbare slijtageonderdelen huismerk Requal (goede prijs/kwaliteitsverhouding).

Ook voor u kan Ototec veel betekenen. Wij staan bekend om onze goede en snelle service, wat we met veel enthousiasme doen.

Openingstijden

Ototec kent feitelijk geen sluitingstijden. Bij Ototec kunt u via onze webshop 24 uur per dag elektronisch bestellen. Telefonisch is Ototec bereikbaar voor bestellingen van maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 uur en 17:00 uur. In het weekend zijn wij op zaterdag geopend van 9.00uur tot 12.00 uur